Persoonlijke en Teamcoaching

Wat klanten zeggen:

 

"Alix is een fantastische coach. Ze werkt met veel respect, geduld en vooral interesse in mensen. Ik heb geleerd mij beter bewust te zijn van mijn omgeving en kracht en heb hiermee mijn sensitiviteit vergroot. Hierdoor heb ik meer rust gekregen en mijn persoonlijke effectiviteit kunnen verbeteren. Ze zet je op het spoor door je zelf te laten nadenken met vragen die erop gericht zijn om je zelfanalyserend vermogen te ontwikkelen en bewustzijn te vergroten. Dit alles in een vertrouwde omgeving met veel respect.

Tevens heb ik meerdere keren met Alix in teamverband gewerkt om teams beter te laten samenwerken. Ze is uitstekend in staat de verbinding tussen de teamleden te versterken waardoor de groep sterker wordt dan de som van de individuen. Hier zet ze beproefde methodes in op het gebied van teamwork maar ook individuele aandacht voor de teamleden. Daarnaast is ze ook in staat met minder conventionele manieren het onderlinge vertrouwen in het team te versterken. Maar bovenal is het ook een leuke ervaring."

Peter Beemsterboer, Friesland Campina
 

"Laat ik beginnen met nogmaals aan je aan te geven dat ik het hele traject als buitengewoon prettig, nuttig en verrijkend heb ervaren. De combinatie van open, persoonlijke gesprekken waar zonder omhaal zaken concreet konden worden benoemd, met het toepassen, proberen en leren in werk- en priv├ęsituaties van besproken zaken was uitstekend in balans.

Collega's merken vaak ongevraagd op dat ze het idee hebben 'dat het goed met me gaat', niet zozeer met WAT ik doe, maar HOE ik het doe; dat straal ik dus uit. En daar geniet ik van. Nu vond ik mezelf niet direct een 'stress-kip' die thuis bleef malen over het werk, en dus minder optimaal aandacht aan vrouw en kinderen gaf daardoor. Toch merk ik dat ik door mijn veranderde mindset, dat ik ook thuis 'effici├źnter' ben; als iets of iemand mijn aandacht heeft, is de aandacht ook volledig.

Wat de toekomst mij ook brengt, de sessies met jou zijn voor mij zeer waardevol geweest. Daarvoor wil ik je nogmaals bedanken.

Productmanager, farmaceutische industrie
 

In een paar woorden zou ik het "Geestverruimend zonder kater" willen noemen.

Ik heb Alix zowel in een situatie van team coaching als persoonlijke coaching meegemaakt.
Je de spiegel voorhouden, je begeleiden naar inzicht in jezelf en het vinden van een eigen antwoord op situaties waar je mee zit. Ze doet dit vanuit eenvoud en vanzelfsprekendheid. Met een vleugje spiritualiteit zo nu en dan wordt een reis naar je binnenste gemaakt . Je leert hiermee op een andere manier naar jezelf te kijken en daarmee naar je omgeving. Ze geeft praktische tips en verdiepende literatuur. Haar stijl is persoonlijk, soms confronterend en vaak verrassend maar altijd vanuit deskundigheid. Ik bewonder het hoe Alix in staat is in korte tijd tot de essentie van je zijn door te dringen.

Enkele typerende uitspraken van haar die mij bij zijn gebleven:
"There is no way to happiness, happiness is the way"
"Het is makkelijker je voeten van leer te voorzien dan de hele aarde"
"De kist met goudstukken die je zoekt, daar zit je vaak zelf boven op"

Kenmerkend is geen standaard aanpak, maatwerk afhankelijk van het moment en situatie. Het heeft mij een relativerende blik op "ons construct" gegeven. Ik heb het ervaren als verrijkend. Na elke sessie ging ik altijd met plezier en een vreugdevol gevoel weer naar huis.

Je moet het echter zelf doen! Alix kan hierbij een uitstekende helpende hand bieden.

Controller ziekenhuis

e-max.it: your social media marketing partner
Top